Delta Wines breidt uit naar Scandinavië

Delta Wines breidt uit naar Scandinavië

Het betreden van de Scandinavische markt is al lang een ambitie van Delta Wines

Joris Snelten (CEO Delta Wines) en Ralph Zopfi (Managing Director Delta Wines) kondigden onlangs de oprichting aan van Delta Wines Finland en Delta Wines Norway, gericht op het bedienen van de respectievelijk Finse en Noorse wijnmarkt.

Delta Wines Finland is een joint venture tussen Delta Wines International en Finse partners met jarenlange ervaring en relaties in de markt. De twee lokale partners zijn Martin Nordell, Porfolio Director en Topi Järvinen, Sales Director.

Delta Wines Norway is een samenwerking tussen Delta Wines International en Stefan H. Norberg wie jarenlange ervaringen en een uitgebreid netwerk in Noorwegen heeft.

"Het betreden van de Scandinavische markt is al lang een ambitie van Delta Wines en past perfect in onze strategie om onze toegevoegde waarde voor producenten en klanten te vergroten. Internationale en cross-channel kennis van de wijnindustrie - zowel aan de productie- als aan de consumentenkant - is naar onze mening cruciaal voor verdere groei van de wijnbusiness" aldus CEO Delta Wines, Joris Snelten

Meer over Delta Wines: https://www.navitascapital.nl/investeringen/delta-wines