Over ons

Navitas Capital investeert een vermogen dat is opgebouwd door ondernemerschap, doorzettingsvermogen en visie. Deze drie eigenschappen hebben bewezen van doorslaggevend belang voor succes te zijn en komen terug in de filosofie van Navitas.

Lees meer

Samenwerken

De samenwerking die Navitas Capital met partners nastreeft, kenmerkt zich door een maximale bewegingsvrijheid voor de ondernemers. De participatie heeft tot doel om ondernemerschap te stimuleren, zodat de onderneming voor de lange termijn kan groeien. 

Koersvast

Navitas maakt samen met de internationale winkelketen Zeeman textielSupers en de vastgoed investeringsmaatschappij Green Real Estate deel uit van de Verenigde Ondernemingen Zeeman (V.o.Zee). 

Het gemeenschappelijk gedachtegoed ‘Ondernemen voor de lange termijn’ loopt als rode draad door de groep. Continuïteit, betrouwbaarheid en reputatie zijn de bouwstenen. Door het vermogen altijd in te zetten in combinatie met kennis en netwerk, wordt geld gereedschap. Een middel om het doel te bereiken, niet het doel opzich. Deze filosofie is duidelijk terug te vinden in zowel de ondernemingen als het uitgebreide netwerk dat over de jaren is opgebouwd.