Herman Bramer nieuwe CEO van Dynamo Retail Group

Herman Bramer nieuwe CEO van Dynamo Retail Group

Herman Bramer nieuwe CEO van Dynamo Retail Group

Met zijn langjarige ervaring op het gebied van business development, e-commerce, sales & marketing en inkoop beschikt Herman Bramer (1963) over de juiste achtergrond om de rol van Dynamo Retail Group in de keten te versterken. Bramer heeft laatstelijk als CEO bij BCC een grote transformatie van fysiek naar omnichannel & digitaal gerealiseerd waarbij de groepsomzet met zo’n 50% is gestegen. Daarvoor bekleedde hij diverse (leidinggevende) functies bij onder meer Auping, Dexcom, Dynabyte, Oil & Vinegar en KPN Telecom Retail.

Herman Bramer: “Dynamo Retail Group is een prachtig bedrijf met veel potentie in de snel veranderende markt van fietsen en mobiliteit. Het is een geweldige uitdaging om samen met de ondernemers en het team de kansen die er zijn te pakken en vorm te mogen geven aan de toekomst en groei van deze fietsretailer, zowel in de huidige markten Nederland, België en Duitsland als ook in nieuwe landen.”

Herbert Workel, CFO : “Als Dynamo Retail Group zijn we verheugd met de komst van Herman Bramer. Door zijn jarenlange achtergrond in de retail en ervaring met (zelfstandige) ondernemers is hij de juiste persoon om samen met het team van Dynamo Retail Group en zijn ondernemers het driejarenplan verder te ontwikkelen en uit te rollen en op deze manier te zorgen dat DRG zijn dominante positie in de (internationale) retail van tweewielers nog verder versterkt.''

Rense Jonk, voorzitter van de Raad van Commissarissen : “Met de komst van Herman Bramer hebben we een CEO van formaat gevonden die past bij de sterke groei-ambitie van Dynamo Retail Group. Zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak is Herman Bramer de juiste man. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.”

Lees meer over Navitas' participatie in Dynamo Retail Group